Kyiv, IEC
20 - 22 березня 2024
Важливий компонент Меблевого форуму KIFF 2022 – спеціалізовані виставки деревообробного та меблевого обладнання, комплектуючих, фурнітури та матеріалів для виробництва меблів

2 – 5 березня 2022 року чекаємо на головну подію меблевої галузі України – Київський Міжнародний Меблевий Форум 2022, який традиційно підводить підсумок зусиль української меблевої галузі за поточний рік та задає тренди на майбутній.

Важливий компонент Меблевого форуму – сильна експозиція деревообробного та меблевого обладнання та виробників і постачальників комплектуючих, фурнітури та матеріалів для виробництва меблів – адже без розуміння, що, з чого і на чому ми будемо виготовляти наступного року виробники не можуть планувати трендові та продавані колекції – як у творчому, так і в економічному відношенні. Тому навесні в Міжнародному Виставковому Центрі, що в Києві на Лівобережній, збираються «вершки» української меблевої галузі, в тому числі – подивитись на нові верстати, інструменти, технології, фурнітуру, плитні матеріали, крайки, меблеві тканини, механізми, інноваційні покриття, лако-фарбову продукцію тощо. Ну і звісно – меблі, світло, декор, текстиль, кухні.

Організатори вже заявили, що цьогоріч у виставці візьмуть участь виробники обладнання ПП МАРКЕТЛІС, Станкодніпро, VN WOOD, ПП Ющишин, Атон Сервіс, Станкомплект, МВМ ГРУП Дніпро, Вега Сервіс, КМА, FERWOOD, FELDER та ін. Генеральний партнер експозиції обладнання – УАДО (Українська Асоціація Деревообробного Обладнання).

Нове слово в технологіях меблевих компонентів скажуть BLUM, Меблеві технології, Анта, M-FOX, GTV, Kuhteh, Plastics, D-Expert, Exim Textile, Maximum Plus, Fundermax, Будзірка, Мебтекс, Fabiano Style, Транс Стоун, Альфа-мебель, Етера-Пласт, Кроноспан та ін.

Плануйте візит на виставку заздалегідь та завчано бронюйте на сайті організаторів БЕЗКОШТОВНЕ запрошення – http://www.invitation.kiev.ua/.

 

 

число та часи роботи
20 - 21 березня
10:00 - 18:00
22 березня
10:00 - 16:00
адреса
Броварський проспект, 15
м. Лівобережна