Kyiv, IEC
20 - 22 березня 2024
Компанія «ДАСК-Центр» є найбільшим дилером плитного матеріалу і постачальником меблевої фурнітури власної ТМ «ДС»

 

 

Компанія «ДАСК-Центр» на меблевому ринку України з 1996 року. Ми є найбільшим дилером плитного матеріалу і постачальником меблевої фурнітури власної ТМ «ДС». На сьогодні Компанія “ДАСК-Центр” – це центральний офіс у Кривому Розі, а також 17 філій по Україні, розташованих в таких містах, як: Київ, Львів, Харків, Кременчук, Біла Церква, Дніпро, Нова Каховка, Одеса, Запоріжжя, Кам’янське, Полтава.

Багаторічний успішний досвід роботи послужив відкриття в 2020 році нового напряму – MEBLI. Виробляємо готові корпусні меблі: шафи, комоди, тумби, столи, стінки, ліжка, кухні, полиці.

Сучасний дизайн, висока якість матеріалів та інноваційне обладнання забезпечує найвищу якість наших меблів. Команда MEBLI – це команда професіоналів, яка завжди готова допомогти Клієнту.

Виробничі потужності розташовані в м. Кривий Ріг, складські приміщення м. Кривий Ріг та м. Київ. Працюємо по всій Україні та СНД. Наші партнери: Єпіцентр, Розетка, Алло, Пром, ОЛДІ, 33м2.

Колекція 2022 «Повітря» – легка, невагома, тендітна та неповторна. Білий колір, прямі лінії, глянцеві поверхні, світло – надають ефект невагомості. Колекція розроблена для комфортного користування меблями та повсякденними речами. Завдяки нестандартному способу мислення, захопленості деталями, зосередженню над найважливішими характеристиками моделі досягається та сама золота середина в симбіозі матеріалів, функції та естетики.

На сайті Компанії можна побачити весь асортимент готових меблів, який динамічно розширюється щомісяця. Можна зробити замовлення та оплату онлайн. Отримати кваліфіковану консультацію мнеджера MEBLI.

Сайт компанії: mebli.org.ua
Наші сторінки в Instagram, Facebook: mebli_company

 

число та часи роботи
20 - 21 березня
10:00 - 18:00
22 березня
10:00 - 16:00
адреса
Броварський проспект, 15
м. Лівобережна