Kyiv, IEC
20 - 22 березня 2024
Компанія «StarWood» – авторські вироби з дерева та металу

 

Компанія «StarWood» займається виготовленням ексклюзивних авторських виробів з дерева, металу і полімерів з 2017 року. 

Наші переваги:

Компанія виготовляє:

 

Компанія «StarWood» запрошує до співпраці дизайнерів, архітекторів, а також дистриб’юторів у різних регіонах України та за кордоном.

 

 

Місія компанії – створювати вироби з душею й унікальним характером, які підкреслюватимуть інтер’єр та створюватимуть неповторну атмосферу затишку для своїх власників. 

Для створення ексклюзивних виробів з дерева використовується сухостій, дерева, які постраждали внаслідок буревію, чи будь-яким іншим способом. А для відновлення балансу компанія «StarWood» щороку висаджує сотні саджанців молодих дерев на території різних громад Кіровоградської області, де за ними готові доглядати. Таким чином компанія зберігає і відновлює природний ресурс планети, і при цьому дарує друге життя деревам, в яких інші не вбачають ніякої цінності. Більше того, ексклюзивні вироби «StarWood» стають сімейними реліквіями, адже кожне дерево – це унікальні розрізи і неповторні природні форми.

На виставці будуть представлені нові ексклюзивні вироби компанії «StarWood» – журнальні столики та обідні столи з епоксидною смолою, годинники діаметром 34-100 см., меблі HoReCa. 

Контакти компанії «StarWood»
Сайт:  starwood.ua
Інстанрам: @starwood_ua
Телефон: +380 66 537 37 81
Адреса виробництва: Україна, м.Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 84.

 

число та часи роботи
20 - 21 березня
10:00 - 18:00
22 березня
10:00 - 16:00
адреса
Броварський проспект, 15
м. Лівобережна