Kyiv, IEC
20 - 22 березня 2024
KIFF 2021 + Интерьерная премия Interium + WOODsystems  + дизайнер Елена Фатеева = суперуспішна колаборація

KIFF 2021 + Интерьерная премия Interium + WOODsystems  + дизайнер Елена Фатеева = суперуспішна колаборація, що піде на благо не тільки українському дизайну, але і громадському активізму!

Чому? Все просто:

Генеральний партнер призового фонду Інтер’єрної премії Interium – компанія WOODsystems  цьогоріч презентувала особливу відзнаку для учасників конкурсу – c cертифікат на 50 000 грн, який власники компанії, добрі друзі та партнери KIFF Олег Крючков та Юрий Пахомов присудили за глибоке опрацювання авторських вузлів у дизайні, що розкривають індивідуальність дизайнера чи командної роботи.

Власницею головного призу від Генерального партнера стала кількаразова лауреатка Интерьерная премия Interium дизайнер Елена Фатеева, яка крім того, що талановитий, успішний та затребуваний дизайнер – ще й громадська активістка!

Олена Фатеева урочисто оголосила, що свій приз витратить на опіку та промоцію громадського руху за збереження заказника Горбачиха – єдиного збереженого залишку заплавних лівобережних лісів Дніпровської пойми, більша частина яких була повністю винищена при забудові київського Лівого берега.

Запрошуємо всіх небайдужих доєднуватись до громадського руху #saveГорбачиха та дізнаватись у Олени, як можна допомогти зберегти цей прекрасний шматочок унікального природного середовища, “Київську Амазонію”.

Ну, а ми лишень скромно зафільмували передачу призу та ще раз привітали всіх причетних! Дякуємо Woodsystems за підтримку  креативу, активізму та стимул для зростання  українського дизайну!

 

число та часи роботи
20 - 22 березня 2024
10:00 - 18:00
адреса
Броварський проспект, 15
м. Лівобережна