Kyiv, IEC
20 - 22 березня 2024
Партнер конкурсу Interium 2020 – Teka!

Teka – це європейська промислова група, яка була заснована в 1924 році в Німеччині. Основні сфери виробництва Teka охоплюють побутове та професійне обладнання для кухонь і ванних кімнат. Компанія знаходиться в десятці європейських лідерів з виробництва побутової техніки та в першій трійці лідерів з виробництва кухонних мийок. Тека одна з небагатьох компаній, що пропонує найбільш повний асортимент продукції для комплектації кухні.

На сьогодні Teka володіє 25 заводами, що розташовані на трьох континентах, і продає товари в понад 110 країн. Це дозволяє обслуговувати більш ніж 100 мільйонів клієнтів по всьому світу.

Найбільшими перевагами компанії є повний цикл виробництва товарів та контроль над якістю продук- ції, що забезпечується в першу чергу наявністю власних лабораторій з тестування перших екземплярів в кожній партії продуктів і вибіркові перевірки: якість – головна вимога в наших лабораторіях. Продукція ком- панії має усі відповідні сертифікати якості європейських зразків, що відповідають найсуворішим вимогам до побутового обладнання. Акцент у виробництві ставиться на створенні безпечних у використанні, довго- вічних приладів, вироблених з екологічно чистих матеріалів.

Найвищий рівень сервісу створений завдяки присутності власних дочірніх компаній (офіційні представ- ництва), що є майже в кожній країні. В Україні такою компанією є ТОВ «Тека Україна», що є єдиним офіцій- ним імпортером та дистрибутором кухонного обладнання Тека та здійснює сервісне гарантійне та післягарантійне обслуговування продукту.

ГАРАНТІЯ ВІД ТЕКА:

 

www.teka.ua
www.facebook.com/www.teka.ua
www.instagram.com/teka_ukraine/

число та часи роботи
20 - 21 березня
10:00 - 18:00
22 березня
10:00 - 16:00
адреса
Броварський проспект, 15
м. Лівобережна