Kyiv, IEC
20 - 22 березня 2024
Шик Галичина запропонує виробникам м’яких меблів ламелі зі шпону та фанеру власного виробництва

Шик Галичина – перша та єдина фабрика м’яких меблів в Україні з власним виробництвом фанерної продукції, пружинних блоків та матраців, 26 – 29 лютого представить на KIFF2020 нову колекцію спалень, модульні дивани, а також комплектуючі власного виробництва

Фабрика Шик Галичина (Гусятин, що на Тернопільщині) – перша та єдина фабрика м’яких меблів в Україні з власним виробництвом фанерної продукції, пружинних блоків, матраців, паливних брикетів. На ринку Шик Галичина працює з 1995 року, і вже 25 років створює для українців не тільки м’які меблі, але і надійні компоненти для їх виробництва, які пропонує використовувати своїм колегам-меблевикам, гарантуючи якість та надійність за оптимальним співвідношенням ціни та якості. Адже вона виготовляє не тільки м’які меблі, але і матеріали, із яких вони створені, що допомагає суттєво знизити собівартість продукції.

Гордість компанії – власна унікальна розробка: грабові ламелі із 7 шарів шпону, а також вигідний формат фанери для меблевої промисловості. На виставці KIFF 2020 Шик Галичина представить колекцію ліжок та неймовірний модульний диван. Каркас меблів виготовлений із екологічно чистої фанери та ламелей власного виробництва. Кожне ліжко розроблене з урахуванням найдрібніших деталей. Починаючи від ідеї конструкції і закінчуючи підібраними матеріалами – все це створює завершений образ.

Виробництво закритого типу включає створення фанери, ламелей, пружинних блоків, каркасних фанерних планок, гнутих півфабрикатів каркасу зі шпону, дерев’яних ламельних сіток, які використовуються у виробництві м’яких меблів, а ще – виробництво паливних брикетів із відходів.

Шик Галичина – єдина компанія в Україні, яка сьогодні дає довічну гарантію на меблевий каркас, а ще – єдиний виробник грабової ламелі із 7 шарів шпону із максимальним ортопедичним ефектом.

За цей час постійними партнерами та клієнтами Шик Галичина стали більше 950 компаній в Україні та більше 10 на світовому ринку, було виготовлено більше 900 000 одиниць продукції.

«У нас крутий колектив. Люди, які заряджають своєю енергією, які знають, що роблять і люблять свою роботу. Фантастичні емоції переповнюють, коли усе вдається – нові досягнення, перемоги. І ти черпаєш цю енергію і рухаєшся вперед з великим натхненням. Легко – тому що разом!, – кажуть про свою команду у Шик Галичина. – Якщо ви власник меблевого бізнесу і самі виготовляєте меблі- наші пропозиції однозначно вас зацікавлять, адже практично всі матеріали для виробництва можна знайти в одному місці: у нас. Забезпечимо вас вчасно, якісно та вигідно».

число та часи роботи
20 - 21 березня
10:00 - 18:00
22 березня
10:00 - 16:00
адреса
Броварський проспект, 15
м. Лівобережна